Grin

Waarom Grin?

Grin grasmaaiers maakt gebruikt van een geoctrooieerde MAAI, ZONDER OPVANGEN, DUS GEEN AFVAL- maaisysteem waardoor het gras tijdens het maaien wordt vermaalt. De grasmaaiers van Grin hebben geen gras opvangzak die vervolgens geleegd dient te worden.

Het gemaaide gras zweeft enkele fracties van een seconden langer in het geoctrooieerde Grin maaidek dan in een traditionele mulch grasmaaier. Dankzij de vorm van het maaidek, het geoctrooieerde maaimes en het schroefblad ontstaat er een luchtwerveling waardoor het gras langer in het maaidek blijft en geheel wordt vermaalt.

Het gras wordt vermaalt tot minuscule deeltjes die direct na het maaien door de graszoden op de grond vallen. Deze kleine minuscule deeltjes verteerd sneller dan langer gras, wat een ideale voeding is voor uw gazon. Het Grin maaidek is circa 30% dieper en van gladstaal waardoor er geen sprake is van ophoping en verstoppingen van gras tijdens het maaien. Lang en nat gras is voor Grin geen probleem, en brengt u een mooi schoon resultaat na het maaien.

Speciaal frame

Alle Grin grasmaaiers zijn  voorzien van een speciaal buizenframe, welke specifiek voor elk type grasmaaier voorziet. Vanwege het stijve frame haalt Grin het maximale prestaties uit het geoctrooieerde maaiprincipe en levert een perfect resultaat onder de meest lastige omstandigheden zoals bij hoog en gras en oneffen terreinen.

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan, en ervaar hoe het bijzonderdere maaitechniek u werk kan ontlasten.

Cart
  • No products in the cart.