Ego

Waarom Ego?

Ego is sinds 2014 leverbaar op de Europese markt. Ego Power+ zoekt continu de grenzen op het gebied van accutechnologie in het belang van de klant en het milieu. Het assortiment van Ego wordt regelmatig uitgebreid om een schonere, stillere en veiligere toekomst te creëren, maar hoge prestaties te blijven leveren.

De maatschappij veranderd en vanuit de overheid wordt er gekeken naar schonere en groene energiebronnen. Ego Power+ gelooft in nieuwe tijden waarop wordt ingespeeld op nieuwe, slimme technieken om tuin- en landschapsonderhoud uit te voeren. De tuinmachines van Ego Power+ werkt op accu technologie maar biedt evenveel vermogen als een brandstof aangedreven tuinmachine, maar u heeft minder last van lawaai, trillingen en gehannes met brandstof.

 

Garantie op lange levensduur

De accu’s van Ego Power+ lift de prestaties van accutechnologie naar een geheel nieuw niveau. De Arc Lithium 56V technologie is krachtig en doordacht zodat de gebruiker alle werkzaamheden kan afronden.

Omdat Ego Power+ werkzaam is op accutechnologie, bespaart dit op lange termijn aanzienlijk op de gebruiks- en onderhoudskosten vergeleken met brandstof aangedreven tuinmachines.

Ego Power+ gelooft in hun product, en geeft daarom de particulieren gebruikers de mogelijkheid om de garantie kosteloos te verlengen. Standaard levert Ego Power+ 3 jaar garantie + 2 jaar extra garantie na het registreren van uw product. De accu’s van

Ego Power+ hebben standaard 2 jaar garantie +1 jaar extra garantie na registratie. Professionele gebruikers hebben 12 maanden garantie op het product.

Cart
  • No products in the cart.