Ariens

Waarom Ariens?

Ariens is een Amerikaans familiebedrijf dat is opgericht in 1933 door Henry Ariens. De Ariens company heeft in het ruime 80 jarige bestaan wereldwijd een goede naam opgebouwd voor de hoogwaardige machines voor elk jaargetij. Voor elk product van Ariens zoals grasmaaier of sneeuwfrees vindt u de passie, innovatie, betrouwbaarheid en de focus op de gebruiker en het vakmanschap.

De zitmaaiers van Ariens zijn geavanceerd, innovatief en voor de gebruikers ergonomisch ontworpen. Daardoor kunt u het hoogwaardige maaier in ieder seizoen langdurig gebruiken. Met Ariens zitmaaiers bent u minder weersonafhankelijk. Ariens biedt een gras veeg- opvangsysteem aan op de zitmaaier, waardoor verstoppingen verleden tijd is.

 

Zero-turn

Zero-turn  maaiers maken wereldwijd een opmars. De zero-turn grasmaaiers van Ariens vergemakkelijken het manier van werken en bied u een aanzienlijk hogere maaicapaciteit en comfort. Met een zero-turn maar kunt u nauwkeurig en gemakkelijk manoeuvreren langs obstakels waardoor u geen stukken gras hoeft laten staan.

Vraag vrijblijvend een demonstratie aan, en ervaar hoe het bijzonderdere maaitechniek u werk kan ontlasten.

Cart
  • No products in the cart.